Ούτε μια, ούτε δυο αλλά σε έξι αποδεσμεύσεις προχώρησε η ΑΕ Ευόσμου
Από την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης αποχωρούν οι τερματοφύλακες Κώστας Πάνου και Απόστολος Μπαρμπόπουλος, οι μεσοεπιθετικοί Αλέξανδρος Μπόγιας και Κυριάκος Καλαϊτζίδης και οι αμυντικοί Γιώργος Χατζηλιάδης και Άλκιμος Μαυροχωρίδης.
Πλέον, οι «μπλαουγκράνα» θα πορευτούν με τους Τάπαλη, Αϊβατίδη και Μαρκβουκάι στα γκολπόστ, ενώ πρόθεση για την ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου είναι να ενισχυθεί τον Ιανουάριο για να εξαντλήσει τις πιθανότητες σωτηρίας, κόντρα στις δυσκολίες και τον μεγάλο ανταγωνισμό.
Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕ Ευόσμου μετά από 10 αγωνιστικές είναι τελευταία στον Β΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με 8 ήττες και 2 ισοπαλίες, διαθέτοντας χειρότερη επίθεση και χειρότερη άμυνα, με γκολ 5-22, ενώ την επόμενη αγωνιστική παίζει στη Μαγνησία με τον Σαρακηνό Βόλου.
Πηγή: Monobala



