Βόλος: Ξεμούδιασμα με φιλικό και επιστροφή στη βάση

Regista Team01/12/2022
AURA TEO
red nose1

Ολοκληρώθηκε σήμερα η μίνι προετοιμασία του Βόλου στην Πορταριά, εκεί όπου ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του δούλεψαν με σκοπό να κρατήσουν τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική εγρήγορση.

Πριν από την επιστροφή της αποστολής στη βάση της, ο πρώτη ομάδα του Βόλου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Κ-19, ώστε να πάρουν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπράτσου εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάγιτς πριν το ντέρμπι με την ΑΣΑ: «Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος»

Ultras Gate 3: «Θα πληρώσουν όλοι στην ώρα τους! – Θλιμμένους στη γιορτή μας δεν θέλουμε»

20190610 234550 0000

Από το σημερινό οικογενειακό διπλό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Τσοκάνης, Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς.

Για την ιστορία η πρώτη ομάδα του Βόλου επικράτησε με 5-0 χάρη στα γκολ των Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Ματίγια, Μεσκίδα και Αλχο.

Θυμίζουμε ότι την ερχόμενη Πέμπτη (8/12, 4.00 μ.μ.) ο Βόλος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές: Προπονητής της Super League 2 υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ολυμπιακός Βόλου – Κοζάνη: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts