Η Βόλος πήρε ένα σημαντικό τρίποντο επί του Ιωνικού, επικρατώντας με 2-1, για την 5η αγωνιστική της Super League Κ19.
Η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Νταιλάνι, όταν σε σουτ του Τσελεμπάκη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και ο νεαρός πήρε το ριμπάουτ. Στο 72ο λεπτό ο Κασιούρας κέρδισε πέναλτι, ο Παπαθανασίου το εκτέλεσε και σκόραρε στην επαναφορά.
Μάλιστα ο Βόλος είχε σημαντικές στιγμές, όπως στο 40ο λεπτό ένα τέτ α τετ του Νταιλάνι, όπου απέκρουσε ο πορτιέρο της ομάδας της Νίκαιας. Στο 80ο λεπτό ο Μαλαμούλης είχε μια καλή στιγμή, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή. Ο Ιωνικός μείωσε σκοράροντας για το 2-1 με τον Σπανό στο 86ο λεπτό.
Βόλος: Αυγερινός, Σίμος (55′ Ζέρβας), Μαλαμούλης, Καραστέργιος, Σανάι, Ίννος (87′ Βαινόπουλος), Κασιούρας (87′ Κύρκος), Τσελεμπάκης, Τουλουμινίδης (55′ Αιχμαλωτίδης), Παπαθανασίου (75′ Ζαχαρούλης) , Νταιλάνι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βόμβα με Τσιώλη στην Καλαμάτα – Αυτός τον αντικαθιστά
Νίκη Βόλου – ΑΕΛ: «Άλωσαν» τη Νεάπολη με Παπαγεωργίου οι Βυσσινί
Αναγέννηση Καρδίτσας: Δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε του Σβορώνου