Βόλος: Σκληρή ήττα στη Θεσσαλονίκη για την Κ15

Regista Team11/12/2022
AURA TEO
red nose1

Ο ΠΑΟΚ πήρε τρίποντο από τον Βόλο με 6-0 για την 8η αγωνιστική της Super League U15.

Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπέρδο στο 46′ να ανοίγει το σκορ, ύστερα από ασίστ του Κρομμύδα. Ο Σιδηρόπουλος στο 51′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με ασίστ του Μηνασίδη. Το τρίτο γκολ ήρθε και πάλι από τον Μπέρδο στο 56′, με ασίστ του Κυριαζίδη.

Το τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Μπακαλίδης στο 69′ από την πάσα του Μπέρδου, το 5-0 ο Καρασαββίδης στο 74′, εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Κοβάλ και τέλος στο 82′ ο Μαύρος διαμόρφωσε το τελικό 6-0 από την ασίστ του Τέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σλοβάκα «έφαγε» λεφτά από το Νίκο Παππά – «Τουλάχιστον κέρασε ποτάκι η ψυχούλα» (pic)

20190610 234550 0000

Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Αλέκος Βοσνιάδης!

Απόλλων Λάρισας: Τέλος ο Μόρας!

ΠΑΟΚ: Μητρούσης, Κυριαζίδης, Κοβάλ, Αυγητίδης, Μόκρης, Μηνασίδης, Κρομμύδας (61′ Τέλο), Τασιούλας (54′ Μαύρος), Σιδηρόπουλος (61′ Μπακαλίδης), Καραγκιόζης (54′ Καρασαββίδης), Κάνιος (40′ Μπέρδος).

Βόλος: Καναλιώτης, Καραλής, Σταμπούλης, Βελετζάκος, Παπαστεργίου, Καλαβρός, Ράιος Γ., Κρομμύδας, Γκαραβέλας, Μπουραζάς.

Αλλαγές: Χάνος, Καραγκούνης, Μαυρουδής, Ράιος Λ.

πηγή: talentabout

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts