Βόλος: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τους νεκρούς των Τεμπών – Προσευχές για τον Γεράσιμο-Ιάσονα – Eικόνες

AURA TEO
red nose1

Έναν χρόνο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, εκατοντάδες Βολιώτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Νικολάου προκειμένου να εκφράσουν σιωπηρά την έντονη διαμαρτυρία τους για τις ευθύνες που ακόμα δεν έχουν αποδοθεί.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να μην επαναληφθεί ένα αντίστοιχο δυστύχημα, ενώ απαίτησαν να οδηγηθούν στη φυλακή όσοι φέρουν την ευθύνη.

Κάποιοι εκ των συγκεντρωμένων κρατούσαν εικόνες της Παναγίας και του Χριστού και προσευχήθηκαν για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών, αλλά και για την υγεία του Βολιώτη φοιτητή Γεράσιμου – Ιάσονα, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση εδώ και 12 μήνες. Ακολούθησε πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Προσευχήθηκαν για τον Γεράσιμο – Ιάσονα – Σε κώμα εδώ και ένα χρόνο ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Για τη ζωή και την υγεία του Γεράσιμου – Ιάσονα, του 21χρονου φοιτητή από τον Βόλο, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση από τις 28 Φεβρουαρίου, προσευχήθηκαν εκατοντάδες Βολιώτες το βράδυ της Τετάρτης, ανήμερα του μνημοσύνου για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Πρόκειται για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύτηκε για μήνες στο Νοσοκομείο της Λάρισας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ εδώ και 1 μήνα βρίσκεται στη Βοστώνη των ΗΠΑ συνοδευόμενος από τη μητέρα του, νοσηλευόμενος σε ειδικό κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Πηγή: thenewspaper

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts