Βόλος: Ένας κυανέρυθρος στην ενδεκάδα της αγωνιστικής!

AURA TEO
red nose1

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 18ης αγωνιστικής υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ΠινέδαΓκαρσία και Άμραμπατ, δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ΒαγιαννίδηςΚουρμπέλης, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Κλέιμαν (Βόλος), Τζημόπουλος (Λεβαδειακός), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Κορνέζος (Λαμία), Μασούρας (Ολυμπιακός) και Ροτάριου (Ατρόμητος Αθηνών).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήτησε αλλαγή διαιτητή στο ματς με τον Αλμωπό η Νίκη Βόλου – Επιστολή στον Μπένετ

20190610 234550 0000

ΑΟ Τρίκαλα: Εντυπωσιασμένος με τους κυανέρυθρους ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Άρης – Βόλος: Με αυτούς πάει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Κ.Μπράτσος

Η καλύτερη ενδεκάδα της 18ης αγωνιστικής στο #slgrfantasy

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts