Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Νίκος Βαμβακούλας. Για τον Κωνσταντέλια ανέφερε:
«Ο Κωνσταντέλιας είναι καλός παίκτης, πρέπει να κοιτάξει και να μαζευτεί για να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Θα βρει τον δρόμο του. είναι ταλέντο, πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Είτε δουλέψει στην Ελλάδα είτε δουλέψει στην Ευρώπη, θα χρειάζεται περισσότερη δουλειά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντίθετος ο Μαρινάκης με την οικονομική βοήθεια στην SL2 – Νέα επιστολή στην ΕΠΟ
SL2: Νέα αποχώρηση προπονητή – Στο φάσμα του υποβιβασμού η ομάδα μετά την ήττα!
Super League 2: Σφοδρά παράπονα για τη φιλοξενία και.. ζούγκλα – Στο τμήμα ο γενικός αρχηγός!
Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο τελικός είναι άλλο παιχνίδι, παίζει ρόλο πως θα είσαι εκείνη την ημέρα. Δεν έχει σημασία που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα, παρόλο που είναι πολύ καλή ομάδα. ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μέχρι τα μισά της χρονιάς, στα τελευταία τα χάλασε. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και ο ΠΑΟΚ επίσης στη μάχη του τίτλου. Είμαι ευχαριστημένος που ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα ενώ δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θα κρυβόταν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Τώρα δεν θα γίνει αυτό και ο Ολυμπιακός θα πάρει καινούριο προπονητή και χρειάζεται 6-7 παίκτες».