Ο Πάολο Φερνάντες θα ενσωματωθεί στην ΑΕΚ από τη διακοπή, αλλά θα έχει δικαίωμα να παίξει με την Ένωση από την 1η Ιανουαρίου!
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα φορέσει τη φανέλα του Βόλου για τελευταία φορά στο εκτός με τον ΠΑΟΚ και με τη διακοπή θα ενσωμαωθεί στην ΑΕΚ. Προφανώς και θα συμμετάχει στη μίνι προετοιμασία που θα κάνει η Ένωση και βέβαια δεν θα την αντιμετωπίσει ως αντίπαλος στις 28/12 με τον Βόλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φώλλας στο regista.gr: «Εφάμιλλες της ιστορίας του συλλόγου οι προσδοκίες στον ΠΟ Ελασσόνας»
Super League: Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου!
Ωστόσο ο Φερνάντες θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την ΑΕΚ την 1η Ιανουαρίου του 2023. Μάλιστα επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο τεχνικός του Βόλου Κώστας Μπράτσος μετά το 2-1 της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για τον Φερνάντες που αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως παίκτης του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και υποστήριξε: «Ο Βόλος ωθεί τους παίκτες για το βήμα παραπάνω. Και ο ίδιος το γνωρίζει ότι το οφείλει και στους συμπαίκτες του. Του ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσει τα όνειρά του, όπως το επιθυμεί».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμφώνησε με διεθνή μεσοεπιθετικό ο Βόλος!
Μπαδήμας στο regista.gr: «Βαριά φανέλα με πολύ καλό προπονητή ο Ολυμπιακός Βόλου»