Το fair play του Σεραφείμ Παπαϊωάννου… έγινε γκολ από τον Εντιαγέ – Δείτε το βίντεο που έγινε viral! (vid)

AURA TEO
red nose1

Ο αγώνας του Αγίου Δημητρίου με τον ΠΑΟ Ρουφ για την Α’ ΕΠΣΑ στιγματίστηκε από εντάσεις και αποβολές, όμως είχε και δυο γκολ από… σπόντα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του soccerlive, στο 84’ ο Νάσι αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα στον ώμο, ο Παπαϊωάννου επιχείρησε να δώσει την μπάλα στους γηπεδούχους για fair play, καθώς έβγαλαν την μπάλα για να μπει η γιατρός του αγώνα, αλλά ο Εντιαγέ δεν το κατάλαβε και σκόραρε!  Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν ξέρει ελληνικά, ενώ μόλις είχε περάσει εντός ως αλλαγή, κάνοντας το ντεμπούτο του στην Ελλάδα.

Το τέρμα του έφερε σύρραξη, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στάσιμοι, ώστε να αποκατασταθεί η… αδικία που προέκυψε από την ασυνεννοησία. Έτσι, ο Δρόσης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με αυτό τον απίθανο τρόπο η καλή πρόθεση του Σεραφείμ Παπαϊωάννου να παίξει fair play, εξελίχθηκε λόγω της ασυνεννοησίας με τον Εντιαγέ σε μία φάση που έγινε viral πανελλαδικά!

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts