Τιμά τη μνήμη του Ανδρέα Μασδράκη ο Ολυμπιακός Βόλου – «Να γίνουμε μία ψυχή!»

AURA TEO
red nose1

Το Σαββατο στις 15.00 θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ το ματς του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

Αναμένεται ένα ματς γιορτή για τους ερυθρολεύκους στη μνήμη του Ανδρέα Μασδράκη, το πρώτο εντός έδρας μετά το χαμό του.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Αναλυτικά από το ποδοσφαιρικό τμήμα αναφέρουν τα εξής:

🖤🎗️📢🔴⚪ΣΤΙΓΜΕΣ

📌Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές όπως αυτή που ζήσαμε όλοι μαζί στο 94′ την προηγούμενη Κυριακή. Στιγμές που όλοι μαζί γινόμαστε ΜΙΑ ψυχή.

20190610 234550 0000

Μόνοι όσοι ήμασταν παρόντες στο γήπεδο, μπορούμε να καταλάβουμε και να νιώσουμε αυτό το συναίσθημα που ζήσαμε.

Το Σάββατο αγωνιζόμαστε στις 15.00 στο σπίτι μας με τον Ρήγα. Ελάτε, όλοι μαζί, στο σπίτι μας να ζήσουμε ανάλογες στιγμές. Να ενωθούμε και να γίνουμε παίκτες, κόσμος και διοίκηση μια ψυχή.

🎗️Θα βάλουμε στα ηχεία στο ημίχρονο το αγαπημένο “ισπανικό” του Ανδρέα, όπως και στο τέλος του αγώνα και θέλουμε να σηκωθούμε όλοι μαζί να τραγουδήσουμε.

Θα δώσουμε το μικρόφωνο και σε κάποιον συγγενή του Ανδρέα. να το τραγουδήσει.

Το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Και στα δύσκολα και στα “κρύα” Ολυμπιακός Βόλου.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.