Θύελλα αντιδράσεων για το πέναλτι στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β – Bολές από Καραπαπά (video)

AURA TEO
red nose1

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τον διαιτητή Μαλούτα της αναμέτρησης με την Καλαμάτα για τη Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Καλαμάτα για το πρωτάθλημα της Super League 2. Η αναμέτρηση κρίθηκε με ένα πέναλτι του Μπαράλες στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στον Πειραιά, ωστόσο «βράζουν» με την απόφαση που πήρε ο διαιτητής Μαλούτας. Οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για τη συγκεκριμένη φάση, αφού θεωρούν πως έχει γίνει επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Μαυρουδή.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε την προκλητική αυτή απόφαση, γράφοντας στα social media: «Mπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά αυτό το επιθετικό φάουλ του Μπαράλες το έδωσε ο Μαλούτας πέναλτι κατά του Ολυμπιακού Β’. Δεν ξέρει ένας κανονικός άνθρωπος αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει».

Πηγή: Mikriliga

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts