Super League 2: «Τελειώνουμε με τα λάθη του παρελθόντος από ανθρώπους που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε περίπτερο!»

AURA TEO
red nose1

Στην εξόφληση όλων των παλιών οφειλών προχωρά ο Πιερικός, όπως γνωστοποίησε σχετικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Νατσιάβας.

«Η ομάδα αποπληρώνει και τελειώνει μια για πάντα με τα ΛΑΘΗ του παρελθόντος, πρόσφυγες σε συμβόλαια που υπέγραψαν άνθρωποι που ΔΕΝ μπορούν να διοικήσουν ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Αναλυτικά:

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η οικονομική υγεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τα όσα υποσχέθηκε ο Δήμαρχός μας ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ και η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Εξοφλούνται όλες οι παλιές οφειλές, σεβόμενοι αποφάσεις προσφυγών. Περήφανος που διοικώ αυτή την ομάδα.

Η ομάδα αποπληρώνει και τελειώνει μια για πάντα με τα ΛΑΘΗ του παρελθόντος, πρόσφυγες σε συμβόλαια που υπέγραψαν άνθρωποι που ΔΕΝ μπορούν να διοικήσουν ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. Κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε ΚΑΙ καθαρίσαμε το όνομα του Ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ. Όσο για τους μεμψίμοιρους δήθεν Πιερικούς των ΤΡΟΦΕΙΩΝ να μην ανησυχούν η ομάδα έχει την δυνατότητα να δώσει και θα το πράξει όταν αυτά κριθούν νόμιμα και με πουρμπουάρ.

Υ.Γ.: ΟΣΟΙ νόμιζαν θα παίξουν με την ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αποδεικνύεται συνεχώς ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς»

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts