Στο πλευρό του Παπαδόπουλου ο ΣΦΟΒ: «Ο Ολυμπιακός μας θα ξαναγεννηθεί και θα μεγαλουργήσει»

AURA TEO
red nose1

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.

Μεταξύ άλλων καλωσορίζει τον όμιλο επενδυτών που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου και δηλώνει την πλήρη στήριξη στο νέο εγχείρημα με μπροστάρη τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Χαιρετίζουμε, καλωσορίζουμε και συγχαίρουμε τον μεγάλο επενδυτικό όμιλο που ανέλαβε την αγαπημένη μας ομάδα. Με επικεφαλής τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαδόπουλο στη Γενική Συνέλευση έστειλαν το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός μας θα ξαναγεννηθεί και θα μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια. Εμείς τους δηλώνουμε την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση μας.

20190610 234550 0000

Τους δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουν την κορυφαία επαρχιακή δύναμη στην χώρα μας με τον περισσότερο κόσμο και εισιτήρια. Όλη η πόλη του Βόλου, παρά τα πέτρινα τελευταία χρόνια, μιλάει για τον Ολυμπιακό Βόλου. Σ’ όλα τα στέκια, καφέ, μαγαζιά κ.λπ. Όλοι περιμένουμε την επόμενη μέρα με μια Διοίκηση στιβαρή που θα δώσει το όραμα, την ελπίδα και θα βάλει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Ενώνουμε όλοι μας τις ελπίδες μας, τις χαρές μας, τις αγωνίες μας και την αγάπη μας για την ομάδα. Δικαιούμαστε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Βάζουμε τροχοπέδη και τέλος στην εσωστρέφεια και μιζέρια και μπαίνουμε σε φάση μάχης και ανάτασης.
Ευθυγραμμιζόμαστε με τα θέσεις της νέας Διοίκησης του μεγάλου επενδυτικού ομίλου και κανείς δεν περισσεύει.

Ο Ολυμπιακός μας κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη με τεράστιες ρίζες, ιστορία και βιογραφικό, στέλνει το μήνυμα της συσπείρωσης και της ανασυγκρότησης. Όλοι με υπομονή και σταθερά για την αγαπημένη μας ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επέστρεψε στον Βόλο ο Κλέιμαν – Τι κρατάει στη χώρα τον Ισραηλινό κίπερ

«Δεν έδωσε το Πανθεσσαλικό γιατί παρεξηγήθηκε ο Μπέος»

Βαριά «καμπάνα» στη Νίκη Βόλου για το ματς με την ΑΕΛ

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.