Στην 111 ΠΜ μεταφέρονται τα ελικόπτερα από το Στεφανοβίκειο

AURA TEO
red nose1

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο θα μετασταθμεύσουν προληπτικά τα ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας της Αεροπορίας Στρατού, καθώς δεν απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για πλημμυρών στην περιοχή του Στεφανοβικείου, όπου είναι η έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία απομάκρυνσης των ελικοπτέρων από το Στεφανοβίκειο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η απόφαση ελήφθη καθώς σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία το Στεφανοβίκειο βρίσκεται εντός της «ζώνης κινδύνου». Μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου, 7/9/2023, ήχησε το 112 που καλεί τους κατοίκους και του Στεφανιβικείου – μεταξύ άλλων περιοχών – να βρίσκονται σε ετοιμότητα, λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων.

Υπενθυμίζεται πως στο Στεναφοβίκειο σταθμεύουν ελικόπτερα Apache, UH-1H Huey και ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης Kiowa.

Νωρίτερα το ΓΕΣ με ανακοίνωσή του – και με αφορμή φωτογραφικά στιγμιότυπα ελικοπτέρων που ήταν περιτριγυρισμένα από νερό τα οποία δημοσιεύτηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης – διαβεβαίωνε πως όλα τα ελικόπτερα που βρίσκονταν στο Στεφανοβίκειο ήταν ασφαλή.

Πηγή: onalert

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts