Σοκ στην Εθνική Ελλάδος: Με ασθενοφόρο αποχώρησε ο Δημήτρης Λημνιός (vid)

AURA TEO
red nose1

Άσχημη γεύση άφησε άπαντες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο που έληξε με ένα θριαμβευτικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 90ο λεπτό, ο Λημνιός πάτησε πολύ άσχημα το πόδι του σε μια διεκδίκηση, φάνηκε να “γυρίζει” το δεξί του γόνατο και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, σφαδάζοντας.

Το φορείο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει εκτός τον άτυχο ποδοσφαιριστή ενώ ο διαιτητής αμέσως σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικά πλάνα του regista.gr ο Δημήτρης Λημνιός αποχώρησε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με ασθενοφόρο για να μεταφερθεί για περαιτέρω εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική ώστε να φανεί το μέγεθος της πιθανής ζημιάς.

Οι πληροφορίες του regista.gr αναφέρουν πως υπάρχει έντονα ο φόβος να έχει υποστεί ρήξη χιαστού ο ακραίος επιθετικός της Τβέντε.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.