Regista Bet: Προγνωστικά στοιχήματος 27/2

Regista Team27/02/2021
AURA TEO
red nose1

Μία μέρα πριν το τέλος του Φλεβάρη, το Regista Bet επανέρχεται με νέες δυνατές προτάσεις από Ισπανία, Αυστρία και φυσικά με Super League.

Ξεκινάμε με το Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα. Οι Ανδαλουσιανοί είναι σε καλή φόρμα σε αντίθεση με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Επιλέγουμε τη νίκη της Σεβίλλης.

Συνεχίζουμε με Αυστρία και το Στρουμ Γκρατς – Σάλτσμπουργκ (28/2). Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά και για αυτό επιλέγουμε το διπλό σε συνδυασμό με over 2,5 τέρματα.

Τέλος, κλείνουμε με το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες έχουν ως δυνατό τους όπλο το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με το “δικέφαλο του βορρά” να θέλει το τρίποντο. Οι δυό ομάδες θα κυνηγήσουν έντονα το γκολ και για αυτό το λόγο, επιλέγουμε το g/g.

Οι προτάσεις:

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1

Στρουμ Γκρατς – Σάλτσμπουργκ 2 & over

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ g/g

Επιμέλεια: Φώντας Πασσιάς

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.