Regista Bet: Προγνωστικά στοιχήματος 29/9

AURA TEO
red nose1

Τα παιχνίδια του Champions League δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι, με το regista bet να προτείνει τρία δυνατά σημεία για ταμείο.

Εκκίνηση με το Ζενίτ- Μάλμε, όπου θα πάμε με τους Ρώσους. Η έδρα παίζει το ρόλο της σε τέτοιους είδους αγώνες και η Ζενίτ οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς αν θέλει να έχει τύχη στον όμιλο.

Συνέχεια με το Σάλτσμπουργκ – Λιλ. Οι Αυστριακοί πήραν το βαθμό μέσα στη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική και αν θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να κερδίσουν σήμερα στην έδρα τους τη γαλλική ομάδα.

Κλείσιμο με το Γιουβέντους – Τσέλσι, όπου θα πάρουμε το ρίσκο με τους “μπλε”. Πατάει πολύ καλύτερα η ομάδα του Λονδίνου, κόντρα σε μια Γιουβέντους που.. ψάχνεται μετά τη φυγή του Ρονάλντο. Θα στηρίξουμε την Τσέλσι

Οι σημερινές μας επιλογές:

Ζενίτ -Μάλμε 1

Σάλτσμπουργκ – Λιλ 1

Γιουβέντους – Τσέλσι 2

Επιμέλεια: Φώντας Πασσιάς

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.