«Ψάχνεται» για κανάλι ο Μελισσανίδης

Regista Team17/02/2023
AURA TEO
red nose1

Οι επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη με ιδιοκτήτες περιφερειακών καναλιών συνεχίζονται – με στόχο την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού που θα μπορούσε να αναβαθμίσει το αμιγώς οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι Ναυτεμπορική TV και, μελλοντικά, να διεκδικήσει πανελλαδική άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Αχιλλέας Μπέος

Απίστευτη δήλωση προέδρου SL2: «Να μου δώσει νούμερο για τον Κορυδαλλό ο Αυγενάκης!»

Θεοδοσιάδης: «Μεγάλη και ιστορική ομάδα σε δεινή βαθμολογική θέση ο Ολυμπιακός Βόλου»

Παραμένει ισχυρό το ενδιαφέρον του Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού που θα επιτρέψει στον επιχειρηματία να μεταφέρει το σήμα του Naftemporiki TV και στην επίγεια τηλεόραση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει κρούσεις σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά τα ποσά που ακούγονται κρίνονται απαγορευτικά. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει αυξημένη κινητικότητα γύρω από τους περιφερειακούς σταθμούς και από άλλους που θα ήθελαν να επενδύσουν στο συγκεκριμένο πεδίο.

Ίσως, όμως, καθώς ο χρόνος προς τις εκλογές πλησιάζει να αναζητηθεί μία άλλη λύση, σε εθνική εμβέλεια, αν υπάρξει αλλαγή κυβέρνησης.

πηγή: typologies

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts