«Προστασία από καλοθελητές» ζητά ο Super 3 ενόψει Βόλου

AURA TEO
red nose1

«Προστατεύουμε την ομάδα από κάθε καλοθελητή», τονίζει στο μήνυμα του ο SUPER 3 ενόψει του σημερινού (25/2, 19.30) αγώνα του Άρη με τον Βόλο στο Βικελίδης, ενώ ξεκαθαρίζει πως θα τοποθετηθεί για τον τελικό μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Η ανακοίνωση: Ο SUPER 3 ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον καταστροφέα του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας. Ο σύνδεσμος θα είναι και σήμερα ανοιχτός μετά τις 19.30. Μετά από σχεδόν 3 μήνες λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την ομάδα μας και οφείλουμε να της συμπαρασταθούμε με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε για να φτάσει στη νίκη.

Οφείλουμε όμως και να την προστατέψουμε από τον κάθε καλοθελητή ο οποίος θα περιμένει στη γωνία για να μας τιμωρήσει καθώς το γελοίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του δίνει πλέον το δικαίωμα με το παραμικρό να μας στήσει στον τοίχο. Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε ομάδες περιφρούρησης στον χώρο ευθύνης μας αλλά και στην θύρα 2. Γεμίζουμε το γήπεδο και σπρώχνουμε την ομάδα στην νίκη».

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του τόνισε ότι σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας… «έχουμε την άποψη μας αλλά και την πρόταση μας την οποία θα μεταφέρουμε στην διοίκηση της ομάδας μετά από συνεννόηση που θα επιδιώξουμε με όλους τους συνδέσμους του Άρη».

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts