Η κουβέντα για την πώληση του Βόλου δεν είναι καινούργια. Αυτή τη φορά, όμως, υπάρχουν ενδείξεις πως η κατάσταση έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από ένα απλό ενδιαφέρον ή κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές.
Ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενες πλευρές για την ομάδα και μάλιστα έβαλε στο τραπέζι ως χρονικό ορίζοντα για πιθανές εξελίξεις το τέλος Οκτωβρίου. Μόνο που το θέμα φαίνεται πως βρίσκεται ήδη ένα βήμα πιο μπροστά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ένα μικρό ποσοστό της ποδοσφαιρικής ομάδας έχει ήδη μεταβιβαστεί από τον Αχιλλέα Μπέο, στο πλαίσιο των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Μικρό ποσοστό μεν, αλλά μία κίνηση που, εφόσον ολοκληρωθεί συνολικά η συμφωνία, μπορεί να αποδειχθεί το πρώτο βήμα προς την οριστική αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το συνολικό deal έχει ολοκληρωθεί.
Μέχρι να υπάρξουν οι τελικές συμφωνίες και να κλείσουν όλες οι λεπτομέρειες, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως, εξηγεί και γιατί ο Μπέος εμφανίστηκε αυτή τη φορά περισσότερο συγκεκριμένος στις δημόσιες τοποθετήσεις του.
Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν πως πλέον αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο αυτή η αποχώρηση θα γίνει πράξη.
Εφόσον οι συζητήσεις οδηγήσουν σε οριστική συμφωνία, το πιθανότερο είναι να υπάρξει ένα μεταβατικό διάστημα, προκειμένου η αλλαγή να πραγματοποιηθεί ομαλά και οι νέοι άνθρωποι να μπουν σταδιακά στην καθημερινότητα και τη λειτουργία της ομάδας. Το σημαντικό, πάντως, είναι άλλο.
Η υπόθεση πώλησης του Βόλου έχει φύγει από το επίπεδο των σεναρίων. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime, έχει γίνει ήδη η πρώτη κίνηση με τη μεταβίβαση ενός μικρού ποσοστού.
Το αν αυτή θα αποτελέσει την αρχή για την πλήρη αλλαγή σελίδας στον Βόλο είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.





