Με μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια του και με αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου να μην γίνεται λόγω τροφικής δηλητηρίασης των παικτών του, ο Ολυμπιακός Βόλου κινδυνεύει να βρεθεί στο κάτω μισό της βαθμολογίας, αν δεν πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Αλμωπό. Και η ομάδα της Πέλλας δεν αισθάνεται ασφαλής, αν και είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 (68’ σουτ Παπαδημητρίου) στην Αριδαία, αλλά από τότε έχει κάνει άλλη μια, αλλά όχι εκτός έδρας. Για τον Αλμωπό είναι η μοναδική ήττα εντός έδρας.

Η τελευταία συνάντησή τους με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο ήταν πριν από 25 χρόνια. Διεξήχθη στον Αλμυρό και ο Αλμωπός επικράτησε με 2-1 (67’ σουτ Καραμίχαλος – 64’ σουτ Τζεβελέκης, 69’ σουτ Ρέββας).
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.