Το μεσημέρι της Παρασκευής στην κορύφωσης έφτασε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Ελευσίνα με τον Πανελευσιανιακό.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δούλεψε με τους παίκτες του στο θέμα τακτικής, ενώ ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Αγκαράϊ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.
Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της προπόνησης στο αθλητικό κέντρο του ΑΟΤ στην Σωτήρα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης, μαζί με τα μέλη της διοίκησης Γ. Παναγιώτου, Γ. Ηλιάδη, Θ. Τρικαλιώτη και τον Παναγιώτη Μαντζανά και μίλησαν με στους παίκτες.
Επί της ουσίας τους ζήτησαν να δείξουν την πραγματική τους αξία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που ξεκινά την Κυριακή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Super League 2: Από μήνυση στη Sportradar μέχρι παράδοση των δελτίων στον Αυγενάκη!
Super League 2: «Συκοφαντικές και απαξιωτικές οι απόψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη»
Πρώην τεχνικό της ΑΕΛ ανακοίνωσε ο Διγενής Νεοχωρίου!
πηγή: trikalascore