Παναθηναϊκός: Ο Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα λόγω Τερίμ!

AURA TEO
red nose1

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα σελίδα με την έλευση του Φατίχ Τερίμ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Τούρκος μεγιστάνας Ατζούν Ιλιτζαλί να θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των «πράσινων» για να προβάλει τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η έλευση του Φατίχ Τερίμ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, έκανε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συλλόγου, προκειμένου να μπορεί να προβάλει τα παιχνίδια των «πράσινων» και στην Τουρκία.

Άλλωστε ο 70χρονος προπονητής δεν είναι κάποιο τυχαίο όνομα, αφού αποτελεί ένα από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, με πολλούς τίτλους και μια αξιομνημόνευτη παρουσία και στην Εθνική ομάδα.

Όλα αυτά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα στην τηλεοπτική πλατφόρμα «EXXEN» της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον Mr.Survivor ο οποίος έχει στενή σχέση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο να θέλει να μεταδίδει ζωντανά τα παιχνίδια της ομάδας.

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts