Παίκτη του Άρη θέλει ο Παναθηναϊκός – Κατέθεσε πρόταση το τριφύλλι!

Regista Team15/06/2023
AURA TEO
red nose1

Ουσιαστικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φαμπιάνο Λέισμαν επιδεικνύει ο Παναθηναϊκός! Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Στράντζαλης στον αέρα του Metropolis 95,5, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Άρη για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Μετά τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς, το ”τριφύλλι” προχωράει και στην μεταγραφή του στόπερ με την περίπτωση του Φαμπιάνο να είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μένει να φανεί τι θα αποφασίσουν οι άνθρωποι των ”κιτρινόμαυρων”.  Ο Φαμπιάνο είχε μία «γεμάτη» σεζόν με τον Άρη μετρώντας 40 παιχνίδια και τρία γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήρε θέση για το ματς με Νίκη η ΑΕΛ: «Νομικά κενά και αντιφάσεις στην απόφαση – Μην παρασύρεστε!»

Νίκη Βόλου: Η ελληνοποίηση στον Άρη ξαναστέλνει στη Θεσσαλονίκη τον Δεληζήση

Αιχμηρή ανακοίνωση από την ΑΕΛ – «Δεν δεσμεύουμε κανέναν που δεν έχει σεβασμό για τη Μεγάλη μας ομάδα»

Πηγή: metrosport

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts