Οριστικό: Αυτή η ομάδα πήρε το εισιτήριο για τη Super League 2

AURA TEO
red nose1

Ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός του Γιούχτα της Super League 2 μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τη συμμετοχή των Κρητικών στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα φαίνεται να υπήρξε ήδη το κάλεσμα προκειμένου η κρητική ομάδα να αποτελέσει την 26η ομάδα του πρωταθλήματος μετά την απόσυρση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη χρέη τεχνικού διευθυντή στον Γιούχτα αναλαμβάνει ο Γιώργος Τουτζάρης μετά από την πετυχημένη πορεία του στην Κηφισιά.

Στην ομάδα των Αρχανών όρισαν την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 20:00 στον πολυχώρο πολιτισμού «ΠΑΛΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΡΧΑΝΩΝ» με θέματα την ίδρυση ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας , τις λοιπές οργανωτικές και διοικητικές αλλαγές .

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αρχανών «Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ» μετά την επίσημη πρόσκληση που λάβαμε για την Συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα Super League 2 περιόδου 2023-2024, καλούμε τα μέλη μας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 07-08-2023 και ώρα 20.00 στον πολυχώρο πολιτισμού «ΠΑΛΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΡΧΑΝΩΝ» με θέματα :

⦁ Ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας
⦁ Οργανωτικές και Διοικητικές Αλλαγές
⦁ Λοιπά θέματα που άπτονται της νέας Π.Α.Ε.
Η σοβαρότητα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης εν όψει της νέας πρόκλησης που καλούμαστε να διαχειριστούμε , καθιστά αναγκαία την παρουσία ΟΛΩΝ των μελών μας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. «Ο Γιούχτας»
Μύρων Χιλετζάκης

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts