Φίλος της ΑΕΛ Novibet έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Πανθεσσαλικό» με ένα ταπεράκι γεμάτο 2,5 κιλά αρνίσια παϊδάκια που μοίρασε στους συνοπαδούς του!
Ο Σωτήρης Δήμος έχει γίνει γνωστός ως ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς φιλάθλους της Λάρισας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, αφού κάθε φορά που παρακολουθεί αγώνα της ΑΕΛ γίνεται… viral, φέρνοντας μαζί του ένα ταπεράκι γεμάτο… παϊδάκια!

Στον πρόσφατο αγώνα της ΑΕΛ Novibet με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», ο φίλος των «βυσσινί» εμφανίστηκε με περίπου 2,5 κιλά αρνίσια παϊδάκια, τα οποία, όπως λένε οι πληροφορίες του «arenalarissa» δεν τα κράτησε μόνο για τον εαυτό του, αλλά μοιράστηκε με τους συνοπαδούς του στην κερκίδα, χαρίζοντας γεύσεις και καλή διάθεση σε όποιον βρέθηκε κοντά του.
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.





