Για μεγάλη δωρεά στην ΕΠΣ Θεσσαλίας από τον Σάκη Τζήμα κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μεγάλη δωρεά στην ΕΠΣΘ από τον Σάκη Τζήμα
Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας προκαλεί θετικές εντυπώσεις με την πρωτοβουλία του να προχωρήσει σε δωρεά προς την ΕΠΣΘ, ανταποκρινόμενος σε πραγματικές ανάγκες της Ένωσης και των σωματείων-μελών της.
Ο κ. Τζήμας, με την τεχνοκρατική ματιά που τον χαρακτηρίζει σε κάθε του εγχείρημα, επεσήμανε ότι στη ζωή -όπως και στο ποδόσφαιρο- όλα λειτουργούν με βάση το πάρε-δώσε, αλλά πάντα με αξιοπρέπεια και καθαρές προθέσεις. «Δεν είναι να ψάχνει μια ομάδα που θα φάει τσάμπα ή ποιος θα της κάνει μία εκδήλωση χωρίς κόστος, ούτε να φεσώνει επιχειρηματίες της πόλης ή να επιζητεί προνομιακή μεταχείριση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσε ότι οι σύλλογοι είναι οργανισμοί που οφείλουν να προσφέρουν στην κοινωνία, κάτι που ο Ολυμπιακός Βόλου υπό τη διοίκησή του από τον Δεκέμβριο του 2024, πράττει με συνέπεια και υπευθυνότητα.
«Οι εποχές έχουν αλλάξει και ορθώς οι επιχειρηματίες έχουν απαιτήσεις. Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην πόλη νοικιάζουν σπίτια, τρώνε και αφήνουν τα χρήματά τους σε αυτή. Μου είναι ακατανόητο να ευλογούμε τα σωματεία της Αθήνας όταν εμείς στηρίζουμε την πόλη μας καθημερινά και όχι περιστασιακά, σαν πειρατές», υπογράμμισε ο κ. Τζήμας.
Κλείνοντας ξεκαθάρισε: «Η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική και γι’ αυτό η διαδρομή μας είναι ξεχωριστή. Εμείς πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε κράτος, εφορία, ΕΦΚΑ, ενώ άλλοι αμείβονται από αυτό. Πάντως, ας γίνει κατανοητό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, ενώ κάποιοι από εμάς όχι».