Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη νέα ήττα με 1-2 αυτή τη φορά από την Αναγέννηση Άρτας – Το regista.gr βρέθηκε έξω από την Θύρα 3 του ΕΑΚ στη συζήτηση Παπαδόπουλου-οπαδών
Αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, μερίδα αγανακτισμένων οπαδών συγκεντρώθηκε έξω από την Θύρα 3 του ΕΑΚ θέλοντας να μιλήσει με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Αν και αρχικά έγινε γνωστό πως έχει αποχωρήσει από το Στάδιο, τελικά εκείνος εμφανίστηκε και άνοιξε διάλογο με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.
Η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε, με τις δύο πλευρές να συζητούν σε ήρεμο κλίμα για την επόμενη μέρα. Μέρος του κόσμου ζήτησε από το Γιάννη Παπαδόπουλο να αποχωρήσει άμεσα, ενώ οι ψυχραιμότεροι συνέστησαν οι εμπλεκόμενες πλευρές να μπουν σε διάλογο με κρύο αίμα, ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Σε κάθε περίπτωση, αν και ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε τονίσει πως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την ομάδα, βλέποντας την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και μετά τα σημερινά «λαϊκά δικαστήρια», φαίνεται πιο ανοιχτός στο ενδεχόμενο της αποχώρησης, κάτι που φέρεται να είπε σε όσους συνομίλησε.
Σημαντικό να τονιστεί είναι το γεγονός πως κανείς από τους οπαδούς δεν παραγνωρίζει την προσπάθεια που έχει συντελεστεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όμως όπως του τόνισαν, κρίνεται πως πλέον χωρίς βοήθεια, ο ίδιος δεν μπορεί να «σώσει την παρτίδα».
Οι οργανωμένοι οπαδοί και ο Ερασιτέχνης ήδη βρίσκονται σε διεργασίες, ώστε μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και συνολικά την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, να λάβουν τις πρέπουσες αποφάσεις για την επόμενη μέρα.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα και κάθε ενδεχόμενο μοιάζει ανοιχτό αυτή τη στιγμή.
πηγή φωτογραφίας: from volos