Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως μετρ των ανόδων καθώς το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΘ με τον Ρήγα Φεραίο ήταν το πέμπτο διαδοχικό, ύστερα από αυτά με τους Πύρασο, Μαγνησιακό, Ολυμπιακό Βόλου και Σαρακηνό.
Ο βετεράνος μέσος με μεγάλη θητεία σε ανώτερες κατηγορίες, Κώστας Οικονόμου, μέτρησε φέτος 19 συμμετοχές με τα κυανόλευκα (και τρία γκολ), συνεισφέροντας κατά πολύ εκεί που η ομάδα τον χρειαζότανε στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, δηλαδή στα μεγάλα ματς.

Ο ίδιος, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι μέλος του Ρήγα και τη νέα χρονιά στην Γ` Εθνική χαρακτηρίζοντας το φετινό τοπικό πρωτάθλημα ως το πιο δύσκολο που έχει λάβει μέρος.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις στον Φοίβο Παπαγεωργίου:
Το φετινό πρωτάθλημα ίσως ήταν το δυσκολότερο που έχω συμμετέχει. Ιδιαίτερα βάσει της δυναμικότητας των αντιπάλων που πρωταγωνίστησαν, της ομάδας μου του Ρήγα Φεραίου και του Ολυμπιακού Βόλου που η φυσική του θέση δεν βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες.
Από την πρώτη στιγμή το κλίμα μέσα στον σύλλογο θύμιζε οικογένεια και πιστεύως πως αυτό το στοιχείο είναι από τους βασικότερους παράγοντας που φτάσαμε σήμερα να πανηγυρίζουμε την άνοδο.
Είχαμε εξαιρετικούς παίκτες οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Το ότι τερματίσαμε αήττητοι τα λέει όλα…
Οφείλουμε δώσουμε τα εύσημα για την επιτυχία στους προπονητές μας, στον Αλέξανδρο Κούρτογλου και στον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο που ήρθε στη συνέχεια.
Φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που ήταν συνεχώς δίπλα μας και την διοίκηση, τα μέλη της οποίας ήταν Κύριοι απέναντί μας.
Είναι ακόμα νωρίς να πούμε για τη νέα χρονιά. Για μένα τον πρώτο λόγο έχει ο Ρήγας.




