Ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει λάβει επιστολή από την ΕΠΟ σχετικά με το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Novibet στο «Σπύρος Λούης» εξέδωσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ.
Η ανακοίνωση:
Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:
-Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.
-Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022.
Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.
Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γ’ Εθνική: Επιστολή του Ολυμπιακού Βόλου και ακόμη 29 ομάδων για αύξηση των ομίλων
Ο κύβος ερρίφθη: Νέα σελίδα στον Ηρακλή – Συνεργασία Κούγια, Ευγενίου και Τόμ Παπαδόπουλου
Θρήνος: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η ανάρτηση του Γ.Σαϊτιώτη