«Ο Κωνσταντέλιας έχει όλα τα φόντα για να παίξει δεκάρι»

Regista Team21/12/2022
AURA TEO
red nose1

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης. Μίλησε για το Μουντιάλ, τον τελικό ενώ αναφέρθηκε και στον Δικέφαλο του Βορρά που επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Μου άρεσε το Μουντιάλ, από τα καλύτερα, ήταν συναρπαστικό. Είχε πολύ καλές ομάδες, οι παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε τέτοιον τελικό, έφτασαν εκεί οι δύο ομάδες που άξιζαν να φτάσουν εκεί. Η Αργεντινή στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν καλύτερη, οι παίκτες της έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο. Δίκαιο το πήρε η Αργεντινή» είπε αρχικά για το Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παίζει» για ομάδα της Super League 2 ο Βοσνιάδης!

ΑΕΛ: «Μηδενική ανοχή για τυχόν διαιτητικά εγκλήματα με τον Πανσερραϊκό»!

Η Super League επέστρεψε – Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 14ης αγωνιστικής

«Συμμετέχουμε σε ένα εορταστικό τουρνουά για να μαζευτούν χρήματα για οικογένειες που έχουν ανάγκη» τόνισε αναφερόμενος σε ένα φιλικό που θα αγωνιστεί με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή αλλά και τη συνέχεια, είπε: «Τα τελευταία παιχνίδια η ομάδα ήταν καλή και ως εμφάνιση και ως αποτέλεσμα. Θέλουμε να ελπίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει έτσι, έχει βρει σίγουρα τον ρυθμό. Θέλω να πιστεύω πως η αποχή δεν θα επηρεάσει τόσο πολύ, νομίζω πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ όπως τελείωσε ο πρώτος γύρος και έτσι θα ανέβει βαθμολογικά».

Αναφερόμενος στον Κωνσταντέλια, τόνισε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με απίστευτο ταλέντο, έχει ποδοσφαιρικό θράσος. Αυτό το παιδί γεννήθηκε για να παίξει ποδόσφαιρο, μακάρι να το αξιοποιήσει. Εχει ποδοσφαιρικό μυαλό και είναι μεγάλη ευκαιρία για εκείνον να δείξουν τις δυνατότητές του. Ολοι οι καλοί ποδοσφαιριστές χωράνε σε μια ομάδα. Ο Κωνσταντέλιας έχει όλα τα προσόντα για να παίξει πίσω από τον φορ, ως δεκάρι. Εχει το μυαλό και τις ενέργειες για να καταφέρει. Μπορεί να παίξει τριάδα πίσω από τον επιθετικό, με Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Ζίφκοβιτς».

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts