NOVA: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ή οριστική απόσυρση – SL1: Κεντρική διαχείριση και εξουσιοδότηση για επαφές στον Μαρινάκη

Regista Team28/01/2023
AURA TEO
red nose1

Στο χθεσινό ΔΣ της Super League 1 ο πρόεδρός της, Ευ. Μαρινάκης, έπειτα από ερώτημα του Αχ. Μπέου σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ζήτησε και έλαβε εξουσιοδότηση προκειμένου να ξεκινήσουν και διερευνητικές επαφές με τα ενδιαφερόμενα κανάλια.

Το θέμα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι ότι τα συμβόλαια των ομάδων που σήμερα συμβάλλονται με δύο διαφορετικά κανάλια (ΝΟVA – Cosmote) δεν λήγουν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, τα συμβόλαια των περισσότερων ομάδων που συμβάλλονται με την Cosmote λήγουν το προσεχές καλοκαίρι ενώ του Ολυμπιακού, που είναι στο ίδιο κανάλι, λήγει το καλοκαίρι του 2025. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ομάδες που είναι στη ΝΟVA. Ο Άρης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ τα συμβόλαια άλλων ομάδων λήγουν νωρίτερα.

Η λύση που προτάθηκε είναι οι κεντρική διαχείριση να αρχίσει με τις “ελεύθερες ομάδες” και οι άλλες να ενταχθούν όταν λήξουν τα συμβόλαιά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Παρόν” “μετά τη συγχώνευση Nova – Wind ξεκίνησε, εσωτερικά, η συζήτηση για το ενδεχόμενο σοβαρής επένδυσή εκ νέου στη Super League. Υπάρχουν πρόσωπα που εισηγούνται τη δυναμική επαναφορά ms νέσε Nova στο πεδίο, διεκδικώνταε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (σ.σ. που συμβάλλονται με την Cosmote ΤV), υπάρχουν όμως και άλλοι που εισηγούνται την οριστική απόσυρση από το πρωτάθλημα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκη Βόλου – Ηρακλής: Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Νέο σωματείο της Θεσσαλονίκης με το έμβλημα της Νίκης Βόλου! – Το όνομα του (pic)

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Χανιώτης: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Πηγή: soccerplus.gr

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts