Νίκη και στο Ριζόμυλο για τον Ατρόμητο

AURA TEO
red nose1

Ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας αγωνίστηκε στο Ριζόμυλο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, παίρνοντας τη νίκη επί του Αστέρα με 0-2.

Στο 8ο λεπτό ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ, όταν μετά από κάθετη του Ράιου στο Μυλωνά, ο τελευταίος σούταρε δυνατά αλλά ο Κοκώνης έσωσε με υπερένταση. Στο 15′ ο Καρράς σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ ο κίπερ του Αστέρα έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Καρρά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντάκου στο 32′.

Στο επόμενο λεπτό ο Διαμαντόπουλος νίκησε εντυπωσιακά σε τετ α τετ τον Ψιάνο κρατώντας την εστία του απαραβίαστη, ενώ μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ο Ατρόμητος δημιούργησε προϋποθέσεις αλλά όχι τελικές ευκαιρίες για να φτάσει σε κάποιο τέρμα.

Ίδια η εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τους Λύκους να ψάχνουν το γκολ και τελικά να το βρίσκουν στο 73ο λεπτό. Μετά από ωραία προσπάθεια, ο Ράιος βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Δημόπουλο και αυτός με ένα δυνατό βολέ στην κίνηση εκτέλεσε τον Κοκώνη για το 0-1.

Ο Ατρόμητος έψαξε ακόμα ένα γκολ στα τελευταία λεπτά διαχειριζόμενος άψογα το προβάδισμά του. Στο 90′ ήρθε τελικά και το δεύτερο τέρμα, με τον Μάιπα να κάνει γκολ την πάσα του Τρισκογιάννη για το τελικό 0-2.

Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος, Μπόλης (50′ Τρισκογιάννης), Βελετζάκος, Παπαδόπουλος Δ.Θ., Ακριβόπουλος (70 Παπαδόπουλος Ι.Θ.), Καρράς, Ράιος (75′ Μπολούτσος), Μάιπας, Μυλωνάς (50′ Δημόπουλος), Τσελεπής, Κωνσταντάκος (50′ Γιοβάνης)

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts