Την απόκτηση του Θοδωρή Κουκουτή ανακοίνωσε επίσημα ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας.
Οι «Λύκοι» έκαναν δικό τους ακόμα έναν παίκτη με ποιότητα και παραστάσεις από το τοπικό ποδόσφαιρο, που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στα άκρα της άμυνας τη νέα σεζόν στο δίδυμο Κασιούρα-Μαστακούλη.
Η ανακοίνωση:
Η διοίκηση του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Κουκουτή!
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός, διαθέτοντας πλούσιες εμπειρίες από το τοπικό ποδόσφαιρο. Έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Αλμυρό, Θησέα και Σαρακηνό, με πλήθος συμμετοχών σε Α’ ΕΠΣΘ και Γ’ Εθνική.
Μάλιστα έχει αναδειχθεί κυπελλούχος με τον Θησέα, ενώ έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με τον Σαρακηνό. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα του Θησέα Αγριάς.
Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στην οικογένεια του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!




