Στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των σπορ» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aπόλλων Λάρισας: «Πληρώθηκαν πάνω από 70.000 ευρώ από τον κ.Τσακίρη – Επιστράφηκαν οι βαθμοί»
Νίκη Βόλου: Σε ρόλο.. κατασκόπου ο Αλέκος Βοσνιάδης
Σε ερώτηση που του τέθηκε όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας της Ηγουμενίτσας, ο 68χρονος τεχνικός απάντησε:
«Ελπίζουμε να είμαστε πιο “άνετοι” σε σχέση με πέρυσι (σ.σ. ο Θεσπρωτός την περασμένη σεζόν τερμάτισε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού). Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο δύσκολο, να παλέψεις για πρωταθλητισμό ή για την αποφυγή του υποβιβασμού. Προσωπικά, έχοντας βιώσει και τα δύο, ο πρωταθλητισμός είναι κάτι το όμορφο ενώ η μάχη για την παραμονή έχει πόνο και αγωνία.
Έχουμε ξεκινήσει καλά, αυτό βέβαια δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Είμαστε μια ομάδα με μικρό μπάτζετ, σε μια μικρή πόλη και με μικρό μέσο όρο ηλικίας.
Δυνατότητα για κανονικές μεταγραφές δεν έχουμε, παρά μόνο για δοκιμές. Το καλοκαίρι ήρθαν 150 παιδιά να δοκιμαστούν από τον Θεσπρωτό. Κάποια από αυτά διατηρήθηκαν στην ομάδα και τώρα αποτελούν τη “δύναμή” μας. Συνολικά είμαστε μια υγιέστατη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες.
Αυτό που λέω εγώ στους παίκτες είναι ότι δε θέλω να είμαι απλά ένας προπονητής για αυτούς, αλλά να τους μεταφέρω συνολικά τις εμπειρίες ζωής που έχω τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν ως “όπλο” στη συνέχεια ης καριέρας τους.
Σε εμάς, το ανθρώπινο κομμάτι είναι πάνω απ’ όλα. Αγαπάω πολύ την Ηγουμενίτσα, και εγώ και η γυναίκα μου, και θέλω πραγματικά να “αφήσω κάτι πίσω” ώστε όταν αποχωρήσω, να μπορεί η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα που είναι η άνοδος στη Super Laegue
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άννα Χατζηπλάτων: Ποια είναι η νέα πρόεδρος της Νίκης Βόλου
Απόλλων Λάρισας: Επιστρέφονται στους κυανόλευκους οι 21 βαθμοί!