Σε μονομαχία των δύο συνδρομητικών καναλιών εξελίσσεται η κούρσα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague την τριετία 2023-26.
Cosmote TV και NOVA διασταυρώνουν τα ξίφη τους για να εξασφαλίσουν την κάλυψη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, με τις προσφορές τους να αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέχον τηλεοπτικό συμβόλαιο στην Ελλάδα, το οποίο προβλέπει αποκλειστική μετάδοση όλων των αγώνων από τα κανάλια Novasports, αποφέρει στην Euroleague περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Αυτό σημαίνει πως αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα σημειωθεί μια άνοδος της τάξεως του 38% στο ποσό που θα καταβάλλει ο πάροχος για τα δικαιώματα της διοργάνωσης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βολιώτης μουσικός μία «ανάσα» από το All Star Survivor – Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο
Βοσνιάδης: «Δώστε μας χρόνο, ξέρουμε που θα φτάσει η Νίκη Βόλου»
Αλλαγή ώρας στο Βόλος – Ιωνικός – Τα εισιτήρια της αναμέτρησης
Πηγή: koubanezos.gr