Κύπελλο Ελλάδας: «Ναι» από Αγγλία για τελικό στο Λονδίνο – Περιμένει και Γερμανία η ΕΠΟ

AURA TEO
red nose1

Ο τελικός του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στο εξωτερικό.

Στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Metrosport.gr, υποστήριξε: «Η Αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου απάντησε θετικά στην προοπτική να γίνει ο τελικός στο Λονδίνο. Εκεί υπάρχουν 13 γήπεδα και πρέπει να επιλέξουμε, σε συνεργασία με τις ομάδες, σε ποια θα διεξαχθεί. Παράλληλα έχουμε στείλει αίτημα πριν από δύο ημέρες και στη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Περιμένουμε μία απάντηση. Εφόσον είναι θετική, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε τις εναλλακτικές που υπάρχουν για την πόλη που μπορεί να γίνει ο τελικός».

Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δοθεί από την γερμανική ομοσπονδία, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στάση των ομάδων που θα συμμετέχουν στον τελικό. Αυτή την στιγμή, υπάρχει θετική διάθεση από τον ΠΑΟΚ (έχει σαφέστατο προβάδισμα έναντι της Λαμίας), όπως άφηνε να εννοηθεί ο κ. Μπαλτάκος, ενώ μένει να φανεί ποιος εκ των ΑΕΚ ή Ολυμπιακού θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή την στιγμή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, η διεξαγωγή του τελικού είτε στο Λονδίνο, είτε σε μία από τις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας. Η αγγλική ομοσπονδία είναι θετική, μένει να φανεί, τι θα απαντήσει και η γερμανική. Η ΕΠΟ προχωρά το όλο θέμα, κινούμενη θεσμικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκη Βόλου: Η πρώτη αντίδραση μετά το «λουκέτο» στη Super League 2

Έκπληξη στην Super League 2 – Αναλαμβάνει Σκοπιανός προπονητής!

Γ’ Εθνική: Άλλαξε σελίδα ο Δωτιέας Αγιάς!

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts