Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027, το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 7ης Αγωνιστικής το Σάββατο (22/11) και την Κυριακή (23/11).
Η Ανόρθωση θα υποδεχθεί την Κυριακή (23/11, 13:00) τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ Βόλου, σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού, η καλαθοσφαιρίστρια του βολιώτικου συλλόγου, Ιωάννα Σαμαντά, ανέφερε:
«Την Κυριακή υποδεχόμαστε στην έδρα μας την πολύ ανταγωνιστική ομάδα του ΠΑΟΚ. Προετοιμαζόμαστε σκληρά για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμες δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη».
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.



