Κατήγγειλε επίθεση από οπαδούς του Ηρακλή ο Ευγενίου!

AURA TEO
red nose1

Ο Στράτος Ευγενίου με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή τόνισε ότι δέχθηκε επίθεση από μερίδα οπαδών του Γηραιού μετά τον αποκλεισμό από την Κοζάνη (2-1) στην Κομοτηνή και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκα από μικρή μερίδα οπαδών του Ηρακλή έξω από το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, δηλώνω: απέναντι στα χίλια προβλήματα που φορτώθηκα χωρίς δική μου ευθύνη και τα οποία καθημερινά αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, έστησα μαζί με τους συνεργάτες μου ένα τείχος προστασίας και κάθε μέρα προσπαθώ να λύσω όσα απ’ αυτά μπορούν να λυθούν με οποιαδήποτε προσωπική θυσία. Όμως, δε μπορώ και δεν πρόκειται να ανεχτώ τώρα και στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν αρμόζει να είναι στην οικογένεια του Ηρακλή.

Ποτέ δεν έχω πει ότι θα είμαι ο μόνιμος ιδιοκτήτης της ομάδας κι αν κάποιοι νομίζουν ότι με τα σημερινά δεδομένα μπορούν να καταφέρουν περισσότερα, “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”. Τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να δώσουν οριστική λύση σ’ όλα αυτά τα προβλήματα. Εγώ έχω χρέος μέχρι κάποιος να έρθει και να το κάνει καλύτερα από μένα, να διασφαλίσω το “αύριο” του Ηρακλή, χωρίς αυτούς τους δήθεν σωτήρες. Ο αγώνας συνεχίζεται και δεν θα είναι μόνο μέσα στο γήπεδο, να το γνωρίζετε όλοι. Καλούμε τους αγνούς φίλους του Ηρακλή να μας συμπαρασταθούν και να σταθούν δίπλα μας».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts