Κάλεσμα του Θεσπρωτού ενόψει Απόλλωνα Λάρισας – Στον πάγκο ο Ρότσα;

AURA TEO
red nose1

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Θεσπρωτός ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας στο Στάδιο Ηγουμενίτσας (14:45) με τον Απόλλων Λάρισας.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκη Βόλου: Πανέτοιμοι οι κυανόλευκοι για το διπλό στην Αριδαία – Ποιους επέλεξε ο “Ελε”

Ηρακλής Λάρισας: Διπλή ενίσχυση με πρώην Ολυμπιακού και Νίκης

Ζήτησε αλλαγή διαιτητή στο ματς με τον Αλμωπό η Νίκη Βόλου – Επιστολή στον Μπένετ

“Κάλεσμα στους φιλάθλους για δυναμική στήριξη της ομάδας στον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας (Δευτέρα 24 Ιανουαρίου -14.45)

Ο Θεσπρωτός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, θ’ αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου τον Απόλλωνα Λάρισας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας και θ’ αρχίσει στις 2,45 μ.μ.

Έπειτα από τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών ο Θεσπρωτός θα διεκδικήσει την επιστροφή στις νίκες. Η συμπαράσταση απ’ όλους τους φίλους της ομάδας και η στήριξη της προσπάθειας των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Την Δευτέρα καταργούμε το αδιαχώρητο στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας και με τη θετική μας ενέργεια, τη φωνή και τον παλμό μας, ενθαρρύνουμε την ομάδα στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία.

Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας συνεχίστηκε σήμερα με μία προπόνηση. Δεν βρίσκεται στη διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα ο τιμωρημένος Τρομπούκης, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Κωνσταντίνου που εξέτισε την ποινή του.”

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts