Χωρίς να γευθεί τη χαρά της νίκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας.
Για την τελευταία αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος, ο Ηρακλής αντιμετώπισε την Ηλιούπολη γνωρίζοντας την ήττα με 5-2, σε ένα ματς ωστόσο όπου χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νέοι παίκτες δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.
Στα καθαρά αγωνιστικά, η Ηλιούπολη έκανε το 1-0 με τον Μπουσάι στο 4′ λεπτό, ο Ζέλο στο 13′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Μπάξτον στο 30′ έγραψε το 3-0. Ο Ηρακλής Λάρισας ωστόσο δεν τα παράτησε και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1 χάρη σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γκίκα στις καθυστερήσεις.
Στο 56ο λεπτό μάλιστα ο Παπαδόπουλος με σουτ μείωσε σε 3-2, όμως οι γηπεδούχοι που ήθελαν πολύ τη νίκη ψάχνοντας την άνοδο κατάφεραν να διευρύνουν εκ νέου το προβάδισμα τους. Ο Γεμιστός έκανε το 4-2 στο 65ο λεπτό και ο Ταβάρες λίγο πριν το τέλος σκόραρε για το 5-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ηρακλή, που πλέον περιμένει το CAS για την προσφυγή της Κοζάνης, μήπως τελικά όλες οι πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής πάρουν την άνοδο για την SL2, ένα σενάριο που «παίζει» έντονα στο παρασκήνιο.
Ηλιούπολη (Παντέλης): Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Πολίτης, Κρητικός, Σταύρου (83′ Γεωργιάδης), Γάγγος, Ζέλο, Ταβάρες, Γεμιστός (80′ Μαλάι), Μπάξτον (63′ Σάμιος).
Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Ντάτσι, Ναρίνογλου (70′ Λώττας), Γαργάλας (56′ Κουτζαηλίας), Τάρτας, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Γκίκα, Παπαδόπουλος, Χρηστίδης (70′ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μπαράζ ανόδου: Αυτές οι ομάδες ανέβηκαν στη Super League 2