Την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, Σταύρου Βαταμίδη ανακοίνωσε ο Ηρακλής Λάρισας.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν πέρυσι στον βόρειο όμιλο της Super League 2, φορώντας τη φανέλα του Θεσπρωτού ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Αιγινιακό, Παύλο Μελά, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακό Κυμίνων, Κιλκισιακό και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Ηρακλής Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Εβρίτη ποδοσφαιριστή, Σταύρου Βαταμίδη (02/09/1996).
Είναι ένας παίκτης με σημαντικές παραστάσεις σε Εθνικές κατηγορίες και από την Παρασκευή (12/8) έχει ενσωματωθεί με την ομάδα μας, κάνοντας και την πρώτη του προπόνηση, όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με το νέο τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του.
Ο Βαταμίδης αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών: Άρης Θεσσαλονίκης (Κ15), Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας, Κιλκισιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών και την περασμένη χρονιά στον Θεσπρωτό όπου και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Σταύρο, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας!»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΕΛ: Τα εννέα πρόσωπα του νέου ΔΣ
Από τη Νίκη Βόλου στο Αιγάλεω ο Βλαχομήτρος
Όχι Σταϊκούρα σε Super League για προκαταβολή από το στοίχημα – Η αντίδραση των ΠΑΕ ενόψει πρεμιέρας