Η παρουσία Δελιαλή στο Πανθεσσαλικό και η ατάκα Μπέου για τον σκούφο

AURA TEO
red nose1

Στο Πανθεσσαλικό βρέθηκε ο Νίκος Δελιαλής, με τον επενδυτή από την Κοζάνη να είναι στις κερκίδες και να έχει συνομιλίες με ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και με φιλάθλους.

Μένει να φανεί τι εξελίξεις θα έχουμε σε αυτή την υπόθεση και αν η άφιξη του στην πόλη δείχνει πως το ενδιαφέρον του για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος προχωρά.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα της Κοζάνης που μάλιστα μεταφέρουν… παρασκήνια για τα πειράγματα στο Στάδιο.

Δημοσίευμα του matiesstasport αναφέρει σχετικά:

«Μικρά – μικρά» από το Πανθεσσαλικό: Ο σκούφος, τα πειράγματα και το… σχόλιο Μπέου

20190610 234550 0000

Το «Τρίτο Μάτι» έχει και συνέχεια από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, εκεί όπου διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη δεύτερη ομάδα του Βόλου ΝΠΣ, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν το τρόπαιο στα πέναλτι μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα και αρκετό παρασκήνιο στις εξέδρες.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της Κοζάνης Νίκος Δελιαλής, παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από όσους βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό.

Άνθρωποι που παρακολουθούσαν τον τελικό από κοντά έλεγαν πως ο κ. Δελιαλής ζούσε έντονα το παιχνίδι, πανηγυρίζοντας με πάθος τα γκολ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ μετά το τέλος του αγώνα φέρεται να επισκέφθηκε και τα αποδυτήρια της ομάδας για να δώσει συγχαρητήρια.

Το ενδιαφέρον όμως βρισκόταν και στην κερκίδα, όπου δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι χιουμοριστικές ατάκες. Σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από παρευρισκόμενους, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε χαλαρό και πειρακτικό ύφος, σχολίαζε αστειευόμενος την παρουσία του κ. Δελιαλή, λέγοντας προς την παρέα του: «Καλά, αυτός με τον σκούφο ποιος είναι; Επενδυτής; Αυτός ήρθε με λεωφορείο από την Κοζάνη…»

Η ατάκα του κ.Μπέου έπεσε σε ένα γενικά χαλαρό και ποδοσφαιρικό κλίμα, αποτυπώνοντας το ιδιαίτερο χρώμα που έχουν πάντα οι τελικοί και τα… πηγαδάκια της εξέδρας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία του προέδρου της Κοζάνης στον Βόλο συνέχισε να τροφοδοτεί συζητήσεις και σχόλια, ειδικά σε μια περίοδο όπου η φημολογία γύρω από τα διοικητικά και επιχειρηματικά σενάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου δίνει και παίρνει.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.