Γαλανάκης: «Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και συγκέντρωση» – Η αποστολή της Νίκης

AURA TEO
red nose1

Ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου το Σάββατο (17:00) για την 23η αγωνιστική της Elite League, με το παιχνίδι να μεταδίδεται από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο να τερματίσουν το σερί έξι ηττών στο πρωτάθλημα:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για εμάς, γιατί με μία νίκη θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος στις συνεχόμενες ήττες που έχουμε. Ο Πανερυθραϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς επειδή δουλεύουμε σκληρά και επίμονα για τον στόχο της νίκης, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Σε συζητήσεις που γίνονται όλη την εβδομάδα με τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο, που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς να παρουσιάσει σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μέταλλο, που θα παραμείνει για όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να έχουμε και θετική έκβαση αποτελέσματος, που θα αλλάξει την ψυχολογία μας και θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για την απαιτητικότατη συνέχεια», δήλωσε ο βοηθός προπονητή της Νίκης Βόλου, Νίκος Γαλανάκης.

Η αποστολή των «κυανόλευκων», από την οποία θα προκύψει η τελική 12αδα είναι η εξής:

Φιλοξενίδης, Μαντίκος, Πρέκας, Νίκολης, Τζόνσον, Παπαδόπουλος, Μπαλόπουλος, Μπακέας, Κοντοστάθης, Πρίφτης, Βλαχογιάννης, Σπανόπουλος, Τσουμάνης, Ακινγκμπόλα

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.