Γ’ Εθνική: Βαριά «καμπάνα» σε ομάδα του 2ου ομίλου

AURA TEO
red nose1

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Πανθρακικός, τέλεσε την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων τριάντα τεσσάρων (334,00) ευρώ (15 παρ. 3Ι αΠΚ/ΕΠΟ). (αγώνας στις 19-1-2025 στο πλαίσιο της 1ης φάσης της 19ης αγωνιστικής, του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής της περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων «Πανθρακικός» και «ΠΟ Αλεξναδρούπολης» στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής).

Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Αμβρακικός τέλεσε την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων εκατόν δώδεκα (1.112,00) ευρώ (15 παρ. 4δ ΠΚ/ΕΠΟ). (αγώνας στις 19-1-2025, στο πλαίσιο της 1ης φάσης της 19ης αγωνιστικής, του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής της περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΣ Αμβρακικός» και «ΑΕ Αλεξάνδρειας» στο Δημοτικό Γήπεδο Βόνιτσας).

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts