Γ’ Εθνική: «Κλείνει» πρώην του Ολυμπιακού Βόλου…και άλλους τρεις ο Εδεσσαϊκός

AURA TEO
red nose1

Συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα του Εδεσσαϊκού και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τέσσερις ποδοσφαιριστές ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «πράσινους».

Ο πρώτος είναι ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Πέτρος Πέλκας, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου την άνοιξη του 2021, στη συνέχεια μετακινήθηκε ως ελεύθερος στον Πιερικό και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν επέστρεψε στους ερυθρόλευκους και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στην ομάδα Κ19 της Λαμίας.

Έπειτα, στον Εδεσσαϊκό αναμένεται να ενταχθούν επίσης ο 23χρονος εξτρέμ Τάσος Καραγιάννης που θα επιστρέψει στην ομάδα έπειτα από μια τριετία, ο 21χρονος μέσος Βαγγέλης Παρασίδης  και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Ντολαπτσής.

Επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Κριαράς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΛ – Βόλος: Τα highlights του θεσσαλικού «ντέρμπι» (vid)

Ηρακλής – Νίκη Βόλου: Αυτός σφυρίζει στο Καυταντζόγλειο – Οι βοηθοί του

Βαριά καμπάνα από την ΕΕΑ στην Αναγέννηση Καρδίτσας!

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts