Ό Βασίλης Σπανούλης είχε αρκετά νεύρα στη νίκη (87-82) του Περιστερίου bwin απέναντι στη Χαποέλ Χολόν, ξεσπώντας – σε ένα τάιμ άουτ – στο πινακάκι του!
Πρώτα τα… έχωσε στον Δημήτρη Μωραΐτη. Και μετά ξέσπασε στο πινακάκι του! Σε ένα τάιμ άουτ του Περιστερίου, 2:20 πριν το τέλος του αγώνα του Περιστερίου με τη Χαποέλ Χολόν, ο Σπανούλης έδινε οδηγίες στους παίκτες του για τις κρίσιμες τελευταίες επιθέσεις.
Και ξαφνικά έσκασε το πινακάκι του στο παρκέ! Αμέσως το μάζεψε και συνέχισε να μιλάει στους παίκτες του.
Ο Ράγκλαντ μείωσε σε 70-79, έξι λεπτά πριν το τέλος. Οι Ισραηλινοί κατάφεραν να πάνε το ματς στον πόντο (81-82) με τον Μίσγκαβ στο 38′. Στα 25 δευτερόλεπτα για τη λήξη ο Φρανσίσκο πήγε στις βολές και έκανε το 82-87.
Κατά τη διάρκεια του ματς ο Βασίλης Σπανούλης έγινε έξαλος με τον Δημήτρη Μωραΐτη και του τα.. έχωσε ξανά.
Τα δεκάλεπτα: 16-26, 40-46, 63-74, 82-87
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΕΛ – Βόλος: Ένταση με Μπέο στο Αλκαζάρ (vid)
Νίκη Βόλου – Λαμία: Στη Νεάπολη ο Γιώργος Κασναφέρης (pics)
Βοσνιάδης: «Να διεκδικήσουμε την πρόκριση – Πάμε για κάτι καλό στην επίθεση»
ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr