«Έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού Βόλου η Αγία Άννα με σκόρερ Παπαδημητρίου!

AURA TEO
red nose1

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου. Η Αγία Άννα υποδέχτηκε τους ερυθρολεύκους στη Νεάπολη, νίκησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Παπαδημητρίου πετυχαίνοντας την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα και μείωσε την απόσταση της από την κορυφή!

Αναγνωριστικά κύλησαν τα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες επιφυλακτικές στον -όχι στην καλύτερη κατάσταση- αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης. Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν ο Παπαδημητρίου έκλεψε την μπάλα από τον Γκαλίτσιο και επιχείρησε να κρεμάσει από μακριά τον Σταυράκη, χωρίς να βρει όμως στόχο. Στο 16′ ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε γκολ, όμως ο ρέφερι είχε άλλη άποψη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε από τον Πετράκο στον Αναστασίου και αυτός έκανε το σουτ, όχι όμως όπως θα ήθελε, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά. Ο Αϊντίνι έκανε την έξοδο, ο Γκαλίτσιος σηκώθηκε, κανείς όμως δεν είχε επαφή με τη μπάλα που έπεσε από ψηλά και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Λεωνίδας υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, με το γκολ να ακυρώνεται, σε μία υπόδειξη που αμφισβήτησαν έντονα οι ερυθρόλευκοι.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ στο 23ο λεπτό. Ο Καμπέρης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, ο Αναστασίου από το πίσω δοκάρι πλάσαρε, όμως ο Αϊντίνι αποσόβησε το γκολ εντυπωσιακά με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Αγία Άννα να έχει κοντά τις γραμμές της κλείνοντας τους χώρους και πρεσάροντας ψηλά για να γίνει επικίνδυνη κυρίως στην κόντρα. Στο 38′ ο Μπλατσέρης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Αϊντίνι του έκλεισε έγκαιρα το πεδίο διώχνοντας με τα πόδια, ενώ η Αγία Άννα απείλησε με τη σειρά της στο 40′, με μακρινό σουτ του Κορέτα που απέκρουσε ο Σταυράκης. Στο 41′ ο Αϊντίνι έδιωξε σωτήρια το κοντινό πλασέ του Κακάμη που ήρθε επικίνδυνα από το δεύτερο δοκάρι, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν το τέμπο στο φινάλε ψάχνοντας ένα γκολ πριν πάνε στα αποδυτήρια. Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν όμως, το 0-0 διατηρήθηκε, σε ένα πρώτο μέρος με λίγες φάσεις, αλλά με παράπονα από τον Ολυμπιακό για το ακυρωθέν τέρμα του Αναστασίου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 56ο λεπτό, μετά από πλάγιο και έξυπνη πάσα του Αναστασίου, η μπάλα στρώθηκε στον Μπλατσέρη που επιχείρησε μια.. φωτοβολίδα από κοντινή απόσταση, όμως το σουτ του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αϊντίνι. Στο 61′ ο Κυρίτσης έκανε όμορφη μπαλιά στον Αναστασίου στην πλάτη της άμυνας, αυτός έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση αλλά ο κίπερ της Αγίας Άννας αντέδρασε σωστά. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 62ο λεπτό. Οι παίκτες του Δημήτρη Φραγκούλη συνδυάστηκαν όμορφα από τα δεξιά, ο Αργύρης πλάσαρε στον Παπαδημητρίου και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ, καθώς ο Σταυράκης έδειξε να ξεγελιέται από την πορεία της μπάλας και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 73′ ο Αϊντίνι μπλόκαρε την μπάλα στην κεφαλιά του Σέττου, μετά από σέντρα του Κακάμη, ενώ στο 76′ ο Ματτέα βγήκε σε θέση τετ α τετ στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο από πολύ πλεονεκτική θέση. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα, ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Αναστασίου βγήκε στην πορεία της μπάλας, πλάσαρε από κοντά, όμως ο Αϊντίνι με νέα φοβερή επέμβαση στη γωνιά του κράτησε την εστία του απαραβίαστη, σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μια κεφαλιά του Καρατσόλη στον 82′ και ένα σουτ του Σκοπελίτη στο επόμενο λεπτό δεν βρήκαν στόχο, με τους ερυθρολεύκους να πιέζουν, ψάχνοντας την ισοφάριση. Ένα σουτ του Τασιούλη στην τελευταία φάση του αγώνα, πέρασε ξυστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, με το 1-0 να διατηρείται ως το τέλος! Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού Βόλου για φέτος, με την Αγία Άννα να μειώνει την απόσταση της από την κορυφή.

20190610 234550 0000

Αγία Άννα (Φραγκούλης): Αϊντίνι, Θεοδωρόπουλος, Παπαδήμος, Χολέβας, Στεργιόπουλος (85′ Αλεξανδρίδης), Βέργος, Τσελεπής (80′ Χειλάς), Κόλα (90′ Σιμιτσής) , Παπαδημητρίου (80 Κωτούλας), Αργύρης, Κορέτα

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας (66′ Σέττος), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Μπλατσέρης (66′ Ματτέα), Κυρίτσης (75′ Καρατσόλης), Αναστασίου, Πετράκος (82′ Τασιούλης), Σκοπελίτης

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.