Έρχεται Πήλιο η ΑΕΚ Β – Τα φιλικά με Νίκη Βόλου και Μαγνησιακό

AURA TEO
red nose1

Η ΑΕΚ Β ξεκινάει την προετοιμασία της

Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του αρχίζουν δουλειά με τους ποδοσφαιριστές και για το πρώτο δεκαήμερο θα κάνουν προπονήσεις στα Σπάτα.

Στις 9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και την επόμενη μέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 7 μμ είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2023-24 στη Super League 2. Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του αρχίζουν δουλειά με τους ποδοσφαιριστές και για το πρώτο δεκαήμερο θα κάνουν προπονήσεις στα Σπάτα.

Στις 9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και την επόμενη μέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό η ΑΕΚ Β θα παίξει φιλικούς αγώνες με Μαγνησιακό (16/8) και Νίκη Βόλου (20/8) ενώ ενδέχεται να δώσει έναν ακόμα αγώνα πριν την επιστροφή της στις 23 Αυγούστου.

Η προετοιμασία και οι φιλικοί αγώνες θα συνεχιστούν στην Αθήνα. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 23-24/9/2023.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts