Ενός λεπτού σιγή κρατά σε όλα τα τμήματά της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός

AURA TEO
red nose1

Για την τήρηση ενός λεπτούς σιγής στη μνήμη του 11χρονου που έχασε μεσοβδόμαδα τη ζωή του από έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες, σε όλα τα τμήματα του συλλόγου ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: Το αναλυτικό του πρόγραμμα από την 14η έως την 20η αγωνιστική

Απόλλων Λάρισας: Τέλος ο Μόρας!

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ(Κ19-Κ15), ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-11/12/2022, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ, ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΜΑΞΙΜΟΥ.

Παράλληλα εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, ελπίζοντας πως ο χαμός του θα είναι ο τελευταίος που συμβαίνει μέσα σε έναν χώρο χαράς και μόρφωσης, όπως πρέπει να είναι τα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΟ: Eπιστράφηκαν οι εννέα βαθμοί στον Απόλλωνα Λάρισας!

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ναυλώνει πούλμαν για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts